.

האמת על התרופות


רב-מכר מס' 1 של הניו-יורק טיימס

כולל מתכונים טעימים, בריאים ונטולי-גלוטן


האם ידעתם שנזקי החיטה מגיעים הרחק מעבר לרגישות לגלוטן ומחלת צליאק?

הספר מסביר בצורה נחרצת ומשכנעת כיצד סילוק החיטה מתפריטנו – כולל חיטה מלאה ובריאה כביכול – הוא המפתח להפחתת קילוגרמים מיותרים אחת ולתמיד ולשיקום מגוון רחב של בעיות בריאות ותסמינים של מערכת העיכול.

הספר חושף את האמת העגומה על החיטה של היום, שאינה דומה כלל לחיטת הבר שאבותינו טחנו ואפו ממנה את לחמם. החיטה של היום עברה הכלאות ושינויים גנטיים ניכרים כדי להגדיל את היבול ולהפחית בעלויות הייצור והתוצאה היא דגן חסר כל ערך תזונתי, המצוי בלחם, במאפים ובמזונות רבים נוספים.

הספר שופך אור על הקשר בין אכילת חיטה והצטברות של שומנים בכל המקומות הלא נכונים בגוף. הוא מפרט מספר גדול של תסמינים, מחלות ובעיות בריאותיות שהוכח מדעית שהחיטה אחראית להם, החל מסוכרת דרך מחלות לב ועד לתסמיני מערכת החיסון, כמו דלקת מפרקים שגרונית וצליאק, או הפרעות נוירולוגיות, כמו שיטיון.

הספר מציע פתרונות תזונתיים שעשויים לחולל אצלכם שינויים בריאותיים דרמטיים:

  •         הפחתת משקל משמעותית כבר בחודשים הראשונים
  •         הקלה בתסמינים מטבוליים ובמדדי סוכרת סוג 2
  •         שיפור בולט ברמות הכולסטרול הכללי והכולסטרול "הרע"
  •         הקלה בתסמינים במגוון רחב של בעיות עיכול  
  •         הפחתה במצבי דלקתיות בגוף ובכאבי שרירים ושלד
  •         הקלה משמעותית ואפילו העלמות של מחלות עור שונות, החל מנשירת שיער ועד לפסוריאזיס              וכיבים בפה

הספר מציג עמדה פרובוקטיבית, מסקרנת, מעוררת מחשבה ומגובה מדעית על נזקי החיטה לבריאות ומציע נקודת מבט חדשה להתמודדות עם בעיות בריאות נפוצות בעולם המודרני.


על המחבר

ד"ר ויליאם דיוויס (.M.D) הוא רופא מומחה למחלות לב, שלא רק יודע כיצד למנוע ממטופליו מחלות לב אלא גם מרפא אותם ממחלות נוספות באמצעות עצה קטנה אחת – הימנעות ממוצרי חיטה. ד"ר דיוויס מנהל תוכנית מקוונת למניעת מחלות לב ואתם מוזמנים להיכנס לאתר שלו: www.wheatbellyblog.com

צפו בסרטון קצר על הספר: 

ה

"מאז קריאת הספר אני נמנע כמעט לחלוטין מחיטה ומוצריה, אף שיש לי חיבה יתרה לכמה מהם. המדיניות שנקטתי היא פשוט לא להכניסם הביתה... היתרונות והרווחים עולים לאין ערוך על ההפסדים... אני מציע לכם, בשביל החוויה, הימנעו שבועיים מחיטה וצפו במה שקורה לכם. אתם עשויים להיות מופתעים מהשינויים שתחוו."


מתוך ההקדמה של ד"ר דן קרת

ה

"ספר מומלץ זה, מעלה את המודעות לבעייתיות החיטה המודרנית וחושף בפנינו אשנב חדש לשיפור הבריאות. רבים ממטופליי, שהיו רגישים לגלוטן, אך לא היו מודעים לכך, זכו לשיפור מרשים ומיידי בבריאותם כאשר החליטו להימנע ממוצרי החיטה – וזאת ללא קשר לסוג הדיאטה בה בחרו."


מתוך ההקדמה של ד"ר עדיאל תל-אורן

לפרטים נוספים

ולרכישת הספר ב-65 ש"ח בלבד:

הכנסו לדף הספר באתר פוקוס

ההטבה בתוקף עד ה-14/12/13


נוצר באמצעות מערכתרב דף מבית רב מסר

.